Virtual reality visualisatie


Virtua visualiseert door middel van virtual reality en 3D visualisatie uw vastgoed. De visualisaties lopen uiteen van nieuwbouwprojecten, verbouwing, huur- en /of kooppanden, zowel op particulier als zakelijk gebied.

3D Visualisatie


Middels afbeeldingen van 3D visualisaties van uw vastgoed maken wij op relatief eenvoudige wijze inzichtelijk wat de ruimtelijke en visuele effecten zijn van uw uitgewerkte plannen.
Als voorbeeld: uw wil de woonkamer en keuken tot één grote leefruimte verbouwen, dan biedt deze functionaliteit u de mogelijkheid om het uiteindelijk resultaat van deze verbouwing in 3D gevisualiseerde afbeeldingen te kunnen bekijken en beoordelen.

Virtuele Tour


Middels deze functionaliteit bieden wij u de mogelijkheid om u naar eigen inzicht virtueel in een 3D omgeving te bewegen. U ‘loopt’ zelf als het ware door uw huidige, nog te bouwen of te verbouwen pand, om vanuit alle mogelijke hoeken het pand te bekijken en te beoordelen. Op deze wijze kunt u een perfecte indruk krijgen van de effecten van te realiseren nieuwbouw-/verbouwingsprojecten en kunt u uw potentiële klanten een uitermate goede impressie geven van het pand.
Dankzij de Virtua Applicatie en Webplayers wordt het voor u, uw klanten of partners mogelijk om vanachter ieder Windows of OS X systeem het pand te bekijken en virtueel te betreden.

3D Animatie


Deze functionaliteit biedt u een 3D video-animatie van u huidige en of te verbouwen pand. Deze animatie leidt u als het ware door het pand, waarbij u vanuit diverse hoeken een 3D-indruk krijgt van het pand en/of de resultaten van een nieuwbouw-/verbouwingsproject. Uitermate effectief om u en/of uw potentiële klanten een heldere en inzichtelijke impressie te geven.

3D Visualisatie

Virtua brengt virtual reality naar de vastgoedwereld. Het biedt visualisatie mogelijkheden voor nieuwbouw, verbouw en bestaande bouw, voor zowel woonhuizen, appartementen, winkels en kantoorpanden.

Ideaal voor de verkoop van uw vastgoed
Geef de verkoop van uw vastgoed een boost door potentiële kopers (vanachter hun eigen pc) de mogelijkheid te geven het pand virtueel te bezichtigen.

Voor verbouwings- en nieuwbouwprojecten
Bekijk het resultaat van uw nieuwbouw- en/of verbouwingsplan alvorens aan uw project te beginnen. Hierdoor krijgt u een beter beeld of het uiteindelijke resultaat wordt wat u er daadwerkelijk van verwacht.
Met Virtua kunt u uw pand virtueel betreden alsof het al gerealiseerd is. Het geeft u een realistische weergave van het toekomstige resultaat en biedt (in tegenstelling tot enkele impressie afbeeldingen) de perfecte mogelijkheid – indien gewenst of noodzakelijk – om tijdig bij te sturen.

Virtua Applicatie


De Virtua Applicatie kunt u installeren op uw Windows of OS X systeem. De virtuele weergave van uw pand kunt u dan op volledige schermgrootte in topkwaliteit bezoeken.

Web Player


Dankzij de Virtua Web Player is het mogelijk de virtuele weergave te bekijken via de browser (Internet Explorer, Firefox en Safari). Daarnaast maakt de Virtua Web Player het ook mogelijk het 3D gevisualiseerde pand op iedere website te plaatsen. Om projecten te kunnen bekijken via de Virtua Web Player is het nodig de ‘unity’ plugin voor uw webbrowser te downloaden. Als u uw visualisatie liever zonder deze plugin beschikbaar wilt maken voor klanten, dan is de Virtua Webgl Player wellicht een betere optie.

WebGL Player


Het verschil tussen de Virtua Web Player en Webgl Player is dat de Webgl Player geen plugin voor uw webbrowser nodig heeft om de 3D visualisatie te kunnen bekijken. Dit zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig via iedere webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari) de visualisatie kunt bekijken. Om dit zonder webbrowser plugin mogelijk te maken betekent wel dat de grafische kwaliteit iets minder is.